Vana-aastaõhtul pooleks tunniks kodust lahkunud pere leidis naastes eest rüüstatud elamise

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majauks pärast sissemurdmist.
Majauks pärast sissemurdmist. Foto: VidaPress

15aastane peretütar leidis koju tulles eest täiesti rüüstatud elamise, kuigi teised pereliikmed olid majast kõigest pool tundi varem lahkunud. 

Suurbritannias Lincolnshire´is tungisid vandaalid majja poole tunni jooksul, mil see vana-aasta õhtul tühjaks jäi, vahendab Daily Mail. Selle aja sees pöörati maja peapeale ja lõhuti akvaarium, milles elanud kalad hukkusid.

Varastatud pole pere sõnul mitte midagi, aga kogu kodu esimene korrus on täielikult segamini pekstud. 

«Meie ema läks oma emale külla, pool tundi enne sissemurdmist läks mu õde oma sõpradega kohtuma. Kui ta koju jõudis, oli kõik peapeal,» kirjutab sotsiaalmeedias üks peretütardest. Nad loodavad leida pealtnägijaid, kes oskaks kurjategijaid kirjeldada.

«Ema on kodu oma töö ja vaeva abil teenitud rahaga sisustanud, nüüd on kõik hävitatud. Kui noorem õde koju tuli ja avastas, mis juhtunud on, jooksis ta naabrite juurde ja kutsus sealt politsei. Ta kartis kodus olla,» kirjutab vanem õde sotsiaalmeedias.

Esialgu pole kedagi kuritöös kahtlustatavana vahi alla võetud. Fotosid rüüstatud elamisest näeb SIIN. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles