Harjumaal on oksjonile pandud väga võimas kinnisvara (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Oksjoniportaalis osta.ee on 23. jaanuarini oksjonil võimas puhkebaas Aegviidus, millest võib saada ühtviisi hästi nii majutusasutus kui ka kellegi isiklik suurejooneline maakodu.

Tegemist on endise mööblivabriku Tarmeli puhkebaasiga, mis asub looduskaunis kohas Jänijõe kaldal. Kinnistu sisse kuulub osa jõest ja ka jõe keskel asuv saar.

Foto: osta.ee

Maja on väga mahukas: seal on 26 ruumi, millest 12 on magamistoad, kusjuures viis magamistuba ulatuvad läbi kahe korruse. Lisaks on majas kaks köögiruumi, kaminasaal, eesruumidega saun ja laoruumid. Teisel korrusel on suur banketisaal

Elekter on olemas, vesi-kanalisatsioon lahendatud tsentraalsena, kuid vajab kaasajastamist. Maja ei ole kusjuures mitte kunagi kasutatud, pärast valmimist on see tühjana seisnud.

Foto: osta.ee

Pinda on majal 309 ruutmeetrit, hoone asub 5499 ruutmeetri suurusel krundil.

Kuulutuse autori sõnul on maja asukoht ideaalne: ümbruses on järved, jõgi, mets, matka- ja terviserajad. Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles