Haruldaselt nutikas nipp, millega riidekapis toimuv kontrolli alla saada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Vähe on neid, kes saavad käsi südamel tunnistada, et nende riidekapp on tõesti väga hästi organiseeritud. Ühest nipist saab aga suurepäraselt abi, et olukord taas kontrolli alla saada.

Nimelt tuleb enamik oma riietest riputada riidepuule ja pöörata kõik riidepuud kapis ühtpidi. Iga kord, kui midagi kapis rippuvast selga paned, pööra riidepuu jälle teistpidi. Poole aasta pärast vaata olukord üle ja korja kapist välja kõik need riided, mille riidepuid sa selle aja jooksul pööranud pole. Need on riided, millest sa küll ilmselgelt pole siiani loobuda raatsinud, aga mida sa tegelikult ei kanna, nagu elu näitab. 

Nippi on jaganud väga paljud sisustus- ja koduportaalid üle maailma ning lugejad kiidavad, et see tõepoolest toimib. Paljudel on riiete sorteerimise juures põhimureks just see, et raske on millestki lahti lasta, sest oma peas ollakse veendunud: ma kindlasti kannan seda! Kuid riidepuu, mida pole pool aastat puudutatud, räägib enda eest ja annab selgelt märku, et tegu on sinu kapis täiesti ebavajaliku esemega.

Kõik ülearuseks osutunud riided tasub viia kas taaskasutuskeskusesse, annetada heategevusse või müüa maha erinevates ostu-müügi keskkondades internetis. Kaaluda tasub ka kirbuturgusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles