Pereema kavalus säästab oluliselt koristamisele kuluvat aega

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklanna kaval moodus on lihtne ja soodne.
Ameeriklanna kaval moodus on lihtne ja soodne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Koristamise juures peavad inimesed üheks tülikaimaks ettevõtmiseks tööd tolmuimejaga. Veebilehe apartmenttherapy.com ainetel uurime Ameerika naise nutikat lahendust, mis väidetavalt aitab tal majapidamistööd senisest kaks korda kiiremini ära teha.

Kolme lapse ema Shifrah Combiths leiab, et ei ole midagi tüütumat kui tolmuimeja juhe. Koristamise käigus ühest toast teise liikudes peab seda pidevalt kas vooluvõrku või vooluvõrgust välja ühendama. Lisaks kipub juhe pidevalt jalgu jääma ning selle kogupikkusest ei piisa tihtipeale kõikide tubade koristamiseks.

Combiths pakub lahenduse, mis säästab nii tolmu imemisele kuluvat aega kui ka inimese närvikava. Nimelt on koduperenaine avastanud enda jaoks trumliga pikendusjuhtme, mille ta soovitab enne koristamist majapidamise keskmesse asetada. Niiviisi ei jää juhe mööbli vahele kinni ning ühest toast teise liikudes kaob ka juhtme vooluvõrgust väljaühendamise vaev ja tarvidus. 

Combithsi sõnul saab ta nüüd rahulikult koristamisele keskenduda, ilma et peaks ülemäära palju aega kõrvalistele tegevustele kulutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles