Tooted, mille võib jaanuaris saada märkimisväärse allahindlusega

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voodipesu on jaanuarikuus soodsam kui muidu.
Voodipesu on jaanuarikuus soodsam kui muidu. Foto: Pexels / CC0 Licence

Jaanuari saabudes hakkavad hinnad vaikselt langema. Kauplused soovivad uueks hooajaks lao tühjaks teha ning seetõttu hindavad suurema osa kaubast ka alla. Veebilehe apartmenttherapy.com põhjal uurime, milliste toodete puhul kehtib jaanuarikuus erakordselt suur hinnaalandus.

Voodipesu

Kevadhooaeg on terendamas ning lettidel on vaja leida ruumi uutele kollektsioonidele. Lisaks voodipesule hoia silmad lahti ka saunarätikute, dekoratiivpatjade ja lauakatete osas.

Diivanid

Ka mööblipoed valmistuvad jaanuarikuus vaikselt eelseisvaks uueks hooajaks. Nende taotlus on veebruarikuuks plats puhtaks teha.

Vaipkatted

Vaipu soetatakse rohkelt pühade-eelsel perioodil. Kogemus aga kinnitab, et nende hinnad langevad peale aastavahetust veelgi.

Spordivarustus

Jaanuarikuus hakkavad inimesed vaikselt uusaastalubadusi täitma, sooviga eelseisvaks suveks kindlasti vormi saada. Soodsaid hindu ei jätku aga kauaks, seega tuleb kõik strateegilised ostud ennetavalt ära teha. 

Televiisorid

Aasta alguses hakkavad elektroonikapoed uue generatsiooni tooteid lettidele laduma, hinnates sealjuures alla kõik aeguma hakkavad vanemad mudelid.

Sisevärvid ja ehituskaup

Inimesed planeerivad ehitus- ja renoveerimistöid üldjuhul kuivemale perioodile. Kevade ja suve saabudes ehitustöö juba käib, seega tasub allahindlustelt juba talvel ennetavalt veidi kasu teenida.

Kalendermärkmikud ja planeerijad

Aastavahetuse järel on võrdlemisi soodne aeg kalendermärkmike soetamiseks. Odavaid märkmikke ei pruugi aga kauaks jätkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles