Eesti kodudes väga menukas sisustusese vigastas tõsiselt väikest poissi (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: facebook.com

Lükanduksed on Eesti kodudes väga levinud, kuid paraku ei teadvusta paljud endale, kui oluline on, et säärane uks korralikult kinnitatud oleks. 

Briti ema Danielle McConnell jagab Facebookis fotoseeriat jubedast vahejuhtumist, mille käigus nende klaasist lükandukse ülemine siin järele andis, ukseklaas pikali kukkudes purunes ja samas läheduses mänginud perepoega tõsiselt vigastas. 

Foto: facebook.com

Oma Facebooki-lehel hoiatab naine kõiki, et nad lükandustega äärmiselt ettevaatlikud oleksid. «Ma tegin internetis uurimistööd ja leidsin, et täpselt samasugune uks kukkus paar aastat tagasi ka ühele teisele lapsele peale ja tappis ta. Mu pojal vedas väga, ta pääses ainult lõikehaavade ja marrastustega,» kirjutab Danielle.

Ta soovitab kõigil lapsevanematel, kelle kodus on samasugused uksed, olla väga ettevaatlikud, sest ülemine kinnitus võib kergesti järele anda ja põhjustada samasuguse katastroofi. 

Üleüldse tasuks liuguste puhul alati veenduda, et uksed on korralikult siinidel kinni ega saa tekistada suuremaid või väiksemaid katastroofe. Odavate mehhanismide puhul on oht, et uksed libisevad siinidelt maha ja vigastavad nii suuri kui väikeseid pereliikmeid. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles