Suur eelis, mille inimesed IKEA-s osteldes tihtipeale kahe silma vahele jätavad

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mööbligigant IKEA.
Mööbligigant IKEA. Foto: Reuters / Scanpix

Veebilehe popsugar.com sõnul pakub mööbligigant IKEA oma klientidele üht märkimisväärset eelist, mille inimesed tihtipeale kasutamata jätavad. Ehk on IKEA pakutav privileeg ka sul kahe silma vahele jäänud?

IKEA poodidest on sõltumata hooajast, alati suur tõenäosus midagi iseäralikult põnevat leida. Lisaks niigi soodsatele hindadele kehtib teinekord ka mõne sooduskampaania võimalus.

Selgub, et on veel üks moodus, kuidas oma IKEA ostudelt märkimisväärne rahasumma kokku hoida - IKEA pereprogramm.

Pereprogrammi liikmete eelised tavaklientide ees on tõesti märkimisväärsed. Lisaks igakuistele 15% sooduspakkumistele, saavad IKEA «pereliikmed» iga kord mõnda esindust külastades ka tasuta tassikese tee või kohvi osaliseks. Lisaks tasuta kohvile, saavad programmiga liitunud poolmuidu einestada ka mõnes IKEA loodud restoranis.

Sellega IKEA boonused aga veel ei lõppe - pereprogrammi liikmetele on garanteeritud 90-päevane tagastusõigus ning lisaks jagab mööbligigant oma «pereliikmetele» igakuiselt ka kinkekaarte. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles