Fotod: Lasnamäe vanades kortermajades müüakse uskumatult võimsaid kodusid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kas teadsid, et Lasnamäe pealtnäha ilmetutes kortermajades peidavad end mõnikord väga suurejoonelised, mitmest korterist kokku ehitatud kodud? Nii mõnigi neist otsib ka uut omanikku.

1. Viietoaline korter Pae tänavas

Foto: KV.EE

Staliniaegses majas asuva korteri kuulutuse pildid ei tee sellele au: sealt jääb mõistmata, et korter kulgeb tegelikult koguni läbi kolme korruse ja on päris hiiglaslik: tervelt 150 ruutmeetrit!

2. Kuuetoaline kahest korterist kokku ehitatud elamine

Foto: KV.EE

Klassikalise nõukaaegse paneelika seitsmendal korrusel asuv kodu on kahest korterist kokku ehitatud ja tänu sellele on saadud kuuetoaline elamine. Korteris on kaks vannituba.

3. Kolmetoaline Pae tänava vanas kortermajas

Foto: KV.EE

Staliniaegse kortermaja kodu on kolmetasandilise planeeringuga. Korteris on sisseehitatud hiiglaslik akvaarium. Korter valmis 2006. aastal, nii et pole kindlasti kuidagimoodi nõukaaegne.

4. Neljatoaline korter Ümera tänaval

Foto: KV.EE

Muudetud planeeringuga korter ei meenuta kindlasti tavalist paneelmaja kodu. Algupärast korterit on siin õigupoolest üsna raske ära tunda, kuna köök-elutuba ei ole lahendatud nii nagu nende kokkuehitamisel tavaliselt tehakse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles