Fotod: julge trend tõstab tapeedid kõrgustesse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapeedid kolivad taas lakke.
Tapeedid kolivad taas lakke. Foto: Pexels / CC0 Licence

Rõõmsavärvilised ja kirkad tapeedid on auga ära teeninud koha majapidamises. Nüüd on aga seinakatete võimalused veelgi enam avardunud - varem vaid nelja seina katnud tapeeti kohtab üha enam eluruumi laes.

Julge ja rõõmsavärviline tapeet on juba tükk aega olnud «kuum sõna» majapidamises. Veebilehe brit.co sõnul peaks 2018. aasta tapeetidele veelgi fenomenaalsemaks kujunema – need ei kata enam mitte ainult eluruumide seinu, vaid ka lagesid. 

Suurejoonelised mustrid tapeetidel on Pinterestis juba mitu head aastat laineid löönud. Asjatundjad julgevad sama suurt tähelendu lubada ka laesolevatele mustritele.

Tapeeti on lakke kleebitud tõtt-öelda juba aastakümneid.

Lakke kleebitud tapeet aitab saavutada grandioosset ja keskmisest glamuursemat tulemust. Lisaks silmailule pakub tapeet ka soojapidavust.

Tehniliselt pole tapeedi lakke kleepimine keerukam selle seina kleepimisest. Vaja on vaid materjalile vastavat liimi ja veidi eelnevat kogemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles