Abielupaar meisterdas vähem kui ööpäevaga muljetavaldava raamaturiiuli oma lastele

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatud. Illustreeriv foto.
Raamatud. Illustreeriv foto. Foto: Pexels / CC0 Licence

Telesaatesse pääsemise nimel meisterdas üks Austraalia abielupaar raamaturiiuli, mis ajab ilmselt silmad suureks ka neil, kes harilikult raamatuid ei loe. Valminud raamaturiiulit poelettidelt naljalt ei leia, vahendab countryliving.com. 

Jess ja Sinclair Breen soovisid osaleda Austraalia populaarses telesaates «The Block». Abielupaar otsustas saatesse pääsemiseks meisterdada ühe geomeetrilise raamaturiiuli. Vähem kui üks ööpäev ja 705 Austraalia dollarit ehk peaaegu 458 eurot hiljem saigi suursugune meistriteos valmis. 

Jessi sõnul ammutas ta inspiratsiooni Pinteresti lehekülgedelt. Graafilisest disainerist kolleegi abiga koostas Jess täpsed joonised ning asus seejärel vajaminevat materjali otsima. Naise sõnul nõuab sellist sorti riiul ülimat täpsust ja osavat planeerimist – iga valesti mõõdetud või lõigatud millimeeter võib otsustavaks saada.

Naine on õnnelik, et suutis abikaasaga luua midagi, mis pakub rõõmu tervele perele. 

Kas pole mitte veetlev?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles