Vastuolulist tagasisidet teeninud sisustusnipi soovitaja saab absurdseid ähvardusi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Naine, kes soovitas oma blogis kõigil sisustuse huvides raamatud riiulis seljad sissepoole pöörata, sai ühtaegu nii kõvasti kiita kui tublisti võtta. Aga tänaseks päevaks on teda suisa ähvardama hakatud.

Ka Kodustiil kirjutas mõned kuud tagasi blogija Lauren Colemani soovitusest interjööri sobivuse huvides oma raamaturiiulis raamatute seljad sissepoole pöörata, et nende kirjud kaaned toa harmoonilist üldmuljet ei rikuks. 

Naine sai mõtte eest palju kiita, kuid samas tembeldati teda ka raamatupõlguriks, kes võiks sama hästi raamatud üldse ära anda, kui ta neisse kui sisustuselementidesse suhtub. Olgugi, et naine kinnitas korduvalt, et ta väga lugemist armastab, on raev tänaseks jõudnud selleni, et Laurat suisa ähvardatakse.

«Mõni on öelnud, et mul tuleks pea puruks lüüa. See on uskumatu!» räägib Laura. Eriti haavunud on ta kogu vihase tagasiside pärast seetõttu, et kuigi ta nippi oma blogis soovitas, pole ta selle idee autor, nagu ta ka korduvalt rõhutanud on - idee sai ta Pinterestis nähtud fotolt.

«Ma tean, et raamatud on inimestele tohutu emotsionaalse väärtusega. Ma loen ka ise palju. See ei tähenda nagu peaks maailmas olema üks ainuõige viis raamatute riiulisse paigutamiseks,» sõnab ta.

Ka Facebookis on naine nördinud: ta teavitas sotsiaalmeediavõrgustikku korduvalt füüsilist vägivalda õhutanud ja lubanud kommentaaridest, mis tema suunal tehti, kuid ühtki neist ei eemaldatud ja mingeid meetmeid ei järgnenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles