Briti koduomanikud kavatsevad kuninglikelt pulmadelt kena kopika teenida

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle.
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: KGC-375/Ken Goff Rota/GoffPhotos.com

Brittide prints Harry hakkab naist võtma ja Windsori koduomanikud ei kavatse jätta juhust kasutamata – neil on plaanis pulmanädalavahetusega väike varandus kokku lükata.

Nimelt on pulmapaiga naabruskonna nutikad elanikud otsustanud, et üürivad oma kodu või vähemasti mõne toa kodust selleks nädalavahetuseks välja – ja küsitud rendihinnad ei ole kindlasti mitte madalate killast, vahendab Daily Mail.

Ühe toa eest võidakse küsida isegi enam kui 15 000 naela. Praktilise meelelaadiga inimese jaoks võib see tunduda arutu priiskamisena, kuid selgub, et kuningaperel on tulihingelisi fänne, kes on valmis tegema ükskõik, mida, et kas või hetkeks ihusilmaga näha, kuidas prints Harry ja tema kihlatu Meghan Markle oma pulmapäeval välja näevad. Selleks lennatakse kohale isegi Ameerika Ühendriikidest.

Teine sihtgrupp, keda kodude väljarentimisega püütakse, on press. «Õigupoolest ei pea me isegi kedagi püüdma. Üks väljaanne pakkus mulle 10 000 naela, et ma nädalavahetuseks kodust välja koliksin, ja ma kaalun seda tõsiselt. See on väga hea raha sisuliselt mitte millegi eest,» ütleb üks Windsori elanik.

Samas on piirkond hädas kodututega, kes tänaval magades kahtlemata kuninglikku meeleolu rikuvad. Ka neile üritatakse enne suurt päeva 19. mail mingi lahendus leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles