Kogemus: rikkiläinud mikrolaineahi andis positiivse löögi naise rahakotile

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge köök.
Valge köök. Foto: Panther Media/Scanpix

Kiiresti ja ühtlaselt küpsetav kiirgusahi võib teatud majapidamistes tõepoolest abiks olla. Ühe Ameerika naise ellu tõi katkiläinud mikrolaineahi aga hoopis uued tuuled, vahendab thekitchn.com.

Shelby mikrolaineahi otsustas viis aastat tagasi pillid lõplikult kotti pakkida. Kahekümnendates eluaastates Shelby mõistis, et oli liiga kaua aega liialt palju mikrolaineahju peale lootma jäänud. Noor naine oli põhimõtteliselt üles kasvanud mikrolaineahju vaimus ning ülikooli jõudes juba harjunud mikrolaineahjus soojendatud kiirtoiduga.

Shelby mõistis, et aastatepikkune mikrolaineahju kasutamine oli pärssinud ta enda vaaritamisoskusi. Esmalt oli naine eitamisfaasis, üritades ahjule sobilikke alternatiive leida. Mida nädal edasi, seda väiksemaks muutus aga naise sõltuvus mikrolaineahjust.

Shelby õppis taas pliiti ja ahju kasutama, tundes järjest vähem puudust sügavkülmutatud einetest, mida oli varem peale pikka tööpäeva mikrolaineahjus mugav soojaks teha. Lisaks märkas naine muutust ka oma ostlemispraktikates ning rahalistes väljaminekutes. Tänaseks päevaks on naine seljatanud oma sügavkülmutatud einete soetamise harjumuse, säästes värske tooraine pealt oluliselt rohkem raha kui varem. Naine ootab juba põnevusega, et saaks esimestm korda elus kana tikka masalat valmistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles