Pereema seljatas pesuruumis valitsenud ruumikitsikuse üsna vähese vaevaga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pesuruum.
Pesuruum. Foto: Panther Media/Scanpix

Pesu pesemine võib teinekord üle pea kasvada. Kuue lapse ema otsustas igapäevatoimetustesse aga veidi leevendust tuua ning muuta kitsavõitu pesuruum igati praktiliselt lahendatud kambriks, vahendab popsugar.com. 

Kui on valida, kas kodu sisustamisel jääb peale praktiline või esteetiline pool, ei pea tingimata emma-kumma kasuks otsustama. Saab ka mõlemat, nagu tõestab Ameerika naise vastvalminud pesuruum. Ronda Batchelori eelarveks oli 400 dollarit ehk peaaegu 326 eurot.

Valminud pesuruumis on ema eraldanud igale lapsele eraldi pesukasti, lisaks on pesuruumis kolm kuivatussahtlit õrnemate riiete kuivatamiseks ja ka taimeriga ventilaator pisikese ruumi õhutamiseks. Pereemal kulus ühtekokku pool aastat, et tuua väikesesse pesuruumi avarust ja multifunktsionaalsust.

Naise enda lemmikdetailiks on marmorit imiteeriv tööpind, mis tänu kergele kaalule on lihtsasti eemaldatav, garanteerides sealjuures hõlpsama ligipääsu seadmetele ja torustikule.

Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab

Batchelor tunnistab, et iga kord, kui majapidamises midagi uuendada otsustab, otsib ta esmalt kõige tasukohasemat väljapääsu. Naisele meeldib nokitseda ning kaheksaliikmelise leibkonna kõrval tulebki alati nutikas olla ning alternatiive kaaluda. Et kulusid kontrolli all hoida, soetas naine üht-teist ka taaskasutuspoodidest.

Vaata lähemalt allolevast videost.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles