Fotod: toataimed on vallutanud inimeste vannitoad ja Instagrami

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toataimed on viimaks vallutanud inimeste vannitoad.
Toataimed on viimaks vallutanud inimeste vannitoad. Foto: Pexels / CC0 Licence

Toataimed on vallutanud Instagrami. Möödunud kalendriaasta teises pooles tuure kogunud trend on tulnud selleks, et jääda, vahendab idealhome.co.uk. 

Toataimed löövad Instagramis ja ka inimeste kodudes taas laineid. 

Vaimustus toataimedest ei paista vaibuvat ja miks peakski? Lisaks tohutule silmailule, on taimed ka fenomenaalsed looduslikud õhupuhastajad, muutes õhusolevad kahjulikud toksiinid hapnikuks.

 

Home sweet home! As much as I enjoy staying in my own personal suite at @_lisa_dawson_ house and hosting our workshops, it’s been particularly tough being away this time as I had to leave 50% of my household ill in bed. There nothing like being 200 miles away from your family when they’re ill to trigger a massive dose of mum guilt ‍♀️Anyway it’s done now and they survived - phew! . . . . . #bathtub #bathroom #bathroomdecor #plantgang #houseplants #greenfingers #urbanjunglebloggers #plantsofinstagram #plantsmakepeoplehappy #myhomevibe #mybeautifulmess #apartmenttherapy #antiquemirror #seekthesimplicity #momentslikethese #cerealmag #interiormilk #interior_design #interioroftheday #interiorinspo #littlestoriesofmylife #lovelysquares #dslooking #interiores #interieur #interieurstyling

A post shared by Dee - Interior Design (@deecampling) on

Toas kasvavatest taimedest sõltub suurel määral eluruumi õhk ja selle kvaliteet. Toataimed võivad seega ennetada hingamisteedega seotud probleeme ning ühtlasi leevendada ka silmade kuivust ja väsimust. 

 

Weekend Picks! . An Urban Jungle Washroom! . . The greens looking stunning in this Bath space & breaks the dullness of the bathroom . One of the tips would be to green up our bathrooms with air filtering plants. A combination of air purifying plant, scented plant to have a relieving & relaxing time everytime we use our space. . . Bathroom Design Inspiration Visit us at Yogi Nursery and green up your spaces. . . Keep Planting . . #weekdayindulgence#thursdaymood#indoorplants#outdoorplants#bathroomplants#greenupbaths#greenupspaces#snakeplant#moneyplant#diffen#spiderplant#palms#greenwall#greenscreen#greenspaces#airfilteringplant#deskplant#smallplant#jutepot#ceramicpot#cornersetup#breatheeasy#indulgeingreens#greendelhi#cleandelhi#newdelhi#yoginursery#keepplanting

A post shared by Yogi Nursery (@y.nursery) on

Inimese kujutlusvõime on piiritu, seega on ka võimalusi oma toataimede kuvamiseks enam kui üks. Taimedega saab kaunistada ilmetut peeglit või täita tühjavõitu sein.

Ükskõik, kui palju taimi ühes toas ka poleks, pilke püüavad need nii või naa. Varjutaluvaid ja vähenõudlikke taimi on kauplustes rohkelt, tuleb vaid see ainuõige valik teha.

Lähestikku paiknevad taimed tõstavad ümbritsevat õhuniiskust, parandades seeläbi oluliselt ka õhukvaliteeti.

Hooldusvigade vältimiseks õpi esmalt tundma oma taimi ja nende vajadusi. Taimede haigestumist soodustavaid faktoreid on mitmeid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles