Varalahkunud naine jättis abikaasale ühe erakordselt kentsaka ülesande (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaktus.
Kaktus. Foto: Pexels / CC0 Licence

Taimede kastmine on üks nendest tegevustest, mis inimestel tihtipeale kahe silma vahele jääb. Varalahkunud abikaasa mälestuseks vannitoataimi kasta lubanud mees ei jäta seevastu ühtegi kastmiskorda vahele, vahendab housebeautiful.co.uk.

Antonia Nicol jagas Twitteris kentsakat lugu sellest, kuidas ta lahkunud ema veel neli aastat pärast surma isale ninanipsu tegi.

Antonia ema oli nimelt vahetult enne surma esitanud abikaasale esmapilgul üsna tühise palve. Naine soovis, et mees ei unustaks kunagi nende vannitoas olevaid lilli kasta. Leseks jäänud mees võttis abikaasa palve südameasjaks ning talitas täpselt naise instruktsioonide järgi lausa neli aastat jutti. 

Kui aga saabus aeg uude koju kolida, oli Antonial ja isal nalja seevastu nabani. Kõik need aastad eeskujulikult lilli kastnud isa avastas, et lahkunud abikaasa oli haua tagant hoopis vingerpussi mänginud. 

Lopsakad toataimed olid osutunud silmapetteks - Antonia isa oli kõik need aastad hoolikalt hoopis dekoratiivtaimede eest hoolitsenud. Antonia on uhke oma isa pühendumuse üle, tunnistades, et ema vingerpussita poleks isa elu ilmselt pooltki enam nii põnev olnud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles