Fotod: Reese Witherspooni kodu on naise au ja uhkus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reese Witherspoon punasel vaibal.
Reese Witherspoon punasel vaibal. Foto: JEAN-BAPTISTE LACROIX/AFP

Alati särav Reese Witherspoon on loonud ka oma kodu vastavalt - naise eluruumide vahelt pakatav soojus ja elurõõm teeb ilmselt nii mõnegi silmapaari kadedaks. 

Witherspooni kodu on tõepoolest pilkupüüdev. Naise võrdlemisi traditsiooniliselt, ent mänguliselt sisustatud kodus on aukohal pere ja traditsioonid.

 

#SundayFunday. Coffee, with a little Pepper. ☕️

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Naine on oma kodus pannud suure rõhu eeskätt mugavusele ja kodutunde loomisele. Seetõttu on ka külalisi tervitav esik pigem lihtne, ent valgusrikas.

 

That feeling when all the kids go back to school... Now what? #AmIRight #BackToSchool

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Witherspooni sisustusvalikud peegeldavad naise päritolu ja iseloomu. Näitlejatar pole pimestatud Hollywoodi särast, vaid on piirdunud keskmisest tagasihoidlikuma majapidamisega.

Witherspooni kööki astudes tekib aga eriti kodune tunne. Naine veedab palju aega köögis ning on seetõttu ruumis ka veidi enam rõhku detailidele pannud. 

Witherspooni magamistuba on samuti täpselt naise nägu. Lõunaosariiklasest näitlejatar ei liialda kujundusvõtetega ning on lähenenud ka magamistoale pigem mõõdukalt.

Ja loomulikult ei saa särav täht ka ilma korraliku tagaia ja basseinita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles