Fotod: mees lahendas vajaduse diivani järele üsna omapärasel moel (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diivan.
Diivan. Foto: Pexels / CC0 Licence

13-ruutmeetrises korteris elav Szymon Hanczar on iga ruutmeetri praktiliselt ja eesmärgipäraselt ära kasutanud, vahendab apartmenttherapy.com. Poola päritolu mees ise ruumipuuduse ja -kitsikuse üle ei kurda.

Väikeses stuudiokorteris on iseenesest kõik eluks vajalik olemas. Olemas on nii köök, vannituba, garderoob kui ka magamisase. Hanczar vajas aga lisaks kohta, kus pärast pikka tööpäeva lihtsalt istuda ning mõtteid heietada. 

Paljude inimeste esimeseks valikuks oleks kahtlemata diivan, selle Poola mehe jaoks peitus ainuõige lahendus aga hoopis rippkiigus.

Mees leiab, et rippkiigul on tohutult eeliseid diivani ees. Esiteks ei suru see koduomanikke niigi kitsastes tingimustes raamidesse ning teiseks lisab see eluruumile ka rohkelt isikupära. Hanczar sõnul ei ole rippkiigul kiikumine võrreldav diivanil lesimisega. Rippkiigul unistamine aitab mehel lõõgastuda ning võidelda halli argipäevaga. 

Rippkiik ei pruugi küll kõigi jaoks mõeldud olla, ent sellesse, kohati lausa miniatuursesse, stuudiokorterisse sobib see kui valatult.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles