Fotod: ebatüüpiline lahendus andis korterile kaks puuduvat magamistuba

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.contemporist.com

Liiga väikest korterit ei tasu alati piisava arvu tubade puudumise pärast valikust välja jätta - kui pea tööle panna, võib lisatoa ise väga põneval moel leiutada. 

Sellel väikesel Itaalia korteril oli üks suur mure: magamistube oli siin liiga vähe. Arhitektuuribüroo Illab tuli aga appi ja rajas kappidesüsteemi, mille sisse mahub kenasti ära kaks erineval tasapinnal asuvat magamisruumi, vahendab Contemporist.

Kappidesüsteem, võib ehk öelda, et sektsioon, kulgeb mööda 35ruutmeetrise korteri üht seina. Selle keskel alumisel korrusel on põhimagamistuba ja garderoob. Pisikese magamisruumi ümbruses on hulgaliselt panipaiku.

Foto: www.contemporist.com

Kappiderivi lõpust läheb üles kitsuke trepp, mis viib teise magamistuppa: laealuse magamislavatsi juurde. Kõik uksed on suletavad nii, et tekib ühtlase, paari riiuliga rikastatud paneelseina mulje. Suletud ustega ei aimagi, et nende taga on peidus tervelt kaks magamistuba.

Nii mahub alla 40ruutmeetrisele pinnale ära sisusliselt kolm tuba. Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles