Pesukapslite saaga jätkub: inimesed loovad kapslitest inspireeritud snäkke

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pesukapslid on vedelat kontsentreeritud pesupesemisvahendit sisaldavad kapslid, mis on mõeldud vaid ühekordseks kasutamiseks.
Pesukapslid on vedelat kontsentreeritud pesupesemisvahendit sisaldavad kapslid, mis on mõeldud vaid ühekordseks kasutamiseks. Foto: Panther Media/Scanpix

Internet ja sotsiaalmeedia on viimastel nädalatel levinud ohtlikule pesukapslite söömise väljakutsele korraliku vastulöögi andnud, vahendab väljaanne bustle.com.

Pesukapslite söömine on teadagi inimese tervist ohustav tegevus. Internetis vaid paari päevaga viraalseks läinud väljakutse on tekitanud praeguseks palju pahameelt ja nördimust. Pesukapslite tootjad on üles kutsunud inimesi väljakutset eirama ning ka YouTube on teinud kõik endast sõltuva, et vastavasisulised videod oma platvormilt eemaldada. 

Inimesed on haaranud kinni vastuoluliseks kujunenud pesukapslite teemast ja rumalale käitumisviisile veidi irooniliselt, ent siiski loominguliselt lähenenud.

Üks inimene otsustas alustuseks pesukapsleid imiteeriva sushi valmistada:

Üks naisterahvas proovis aga kätt pesukapsleid meenutavate sõõrikute valmistamisel:

Lisaks on üks ettevõte paisanud turule pesukapsleid imiteerivad lutsukommid, mis õnneks inimese tervisele mõju ei avalda, küll aga teevad suu meeldivalt magusaks.

Pesukapsleid imiteerivad lutsukommid.
Pesukapsleid imiteerivad lutsukommid. Foto: pd.net
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles