Maja turvakaamera paljastab naisvarga valusa ebaõnnestunud põgenemise

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Ameerika Ühendriikides on kombeks, et kuller jätab tellitud kauba pakid maja ette. Võõra vara himustajatel aga on kombeks neid pakke sealt sisse vehkida. Ühel naisel läks vargatöö aga eriti õnnetult.

Washingtonis asuva maja turvakaamera salvestiselt on näha, kuidas kullerfirma UPS töötaja pakid kohale toob, need maja välisukse juurde jätab ja lahkub. Mõne aja pärast tekib kaamerasse keegi naisterahvas, kes rabab pakid kaenlasse ja nendega põgeneda üritab. Paraku naine libastub märjal murul, kukub ja murrab väga rängalt jalaluu, vahendab Inside Edition.

Omal jõul naine enam püsti ei saagi, kuid, nagu videost selgub, oli teda autos ootamas kaasosaline, kes naisele appi tõttab, ta püsti ning autosse aitab ja seejärel maha jäänud varale järele tuleb. 

Kodu ja pakkide omanik Lizeth Ababneh ütleb, et tema meelest on video päris koomiline ja meelelahutuslik, kurb külg on aga see, et pakkides olid tema abikaasa jaoks väärtuslikud ja olulised ravimid, mis võõrale täiesti kasutud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles