Viis asja, mida igal hommikul parema elu huvides tegema peaksid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Hommikud võivad eriti pimedal ajal olla päris rasked. Kuidas muuta ärkamine enda jaoks lihtsamaks, hommikud paremaks ja päev produktiivsemaks? Vaatame järele.

1. Ära lükka äratust edasi

Kui ärkad hiljem kui tegelikult peaksid, tekitad endale ajakulu ja asjatu stressi, mida saaks hõlpsalt vältida, kui ärkaksid siis kui tegelikult pead. Ära ela elu keerulisemaks - ärka kohe.

2. Unusta eelmise päeva mured

Kui eelmisel päeval juhtus midagi ebameeldivat, püüa sellest mõttes üle olla ja keskendu uuele algavale päevale.

3. Ära näpi telefoni! 

Esimese veerandtunni jooksul pärast ärkamist ei tohiks telefoni näppida - uudiseid lugeda, sotsiaalmeedias ringi vaadata. Ärka rahulikult, muust maailmast eraldatuna. See annab päevale palju juurde!

4. Joo klaasitäis vett

Magades tekib kehas päris märkimisväärne vedelikukaotus. Kui jood pärast ärkamist klaasitäie vett, aitab see kehal kiiremini unerammestusest toibuda.

5. Ringuta! 

See on väga oluline asi, mille paljud igahommikuselt tegemata jätavad. Hea ringutus paneb vere liikuma ja annab muidu energiat. Tee seda kindlasti kas voodis või vahetult pärast tõusmist!

Allikas: ApartmentTherapy.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles