Enne ja pärast: armetus seisus kamin sai lõpuks kauaoodatud uuenduskuuri

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kamin eluruumis.
Kamin eluruumis. Foto: PantherMedia / paolo de santis

Evija Robertsi elutoa kamin ootas kangesti uut võimalust. 227-eurone uuenduskuur, mis vältas ühtekokku kaks kuud, oli naise sõnul igati oma vaeva väärt.

Elutuba uuendada planeerinud Roberts teadis, et peab päevinäinud kaminaga midagi ette võtma, vahendab apartmenttherapy.com. Madalavõitu ning räämas kaminale oli vaja veidi elujõudu sisse puhuda.

Roberts vabanes esmalt suure kamina kõrval olnud väikesest kaminaavast ning asus seejärel ülejäänud kaminat kõrgemaks ehitama. Naine ladus olemasolevale kaminale lisaks veel kolm rida telliseid, et see veidikenegi kõrgemaks muuta.

Kuna Roberts ja ta elukaaslane tegid enamus töödest ise, kulus neil ühtekokku kaks kuud, enne kui kamin lõplikult valmis sai. Naise sõnul on plaatimine oluliselt raskem, kui esmapilgul tunduda võib. Nii mõnegi tagasilöögi osaks saanud paar soovitab inimestel igal sammul üheksa korda mõõta ja seejärel alles lõigata.

 

I cannot tell you how excited I am to finally share with you the fireplace makeover (link in bio) ... it was such a challenge for us as we had no experience in doing anything like this before .. when the budget doesn’t stretch that far you just need to DIY ! Go read the full post about this project, which included blood, sweat and tears {literally!} in the end we are so happy the way it turned out! Thanks to @tilemountainuk for the fabulous tiles !! What do you think ? #homedecor #home #interior #diy #apartmenttherapy #fireplace #ad #fromevijawithlove #doityourself #modernhome #myhome #suyhome #carraramarble #tiling #homestyle #homestyling #dreamhome #pursuepretty #modern #plants #beautifulhome #scandinaviandesign #scandinavianstyle #interiorboom

A post shared by Evija//From Evija with Love (@fromevijawithlove) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles