Fotod: kolm näidet sellest, milline üks esik tegelikult välja peaks nägema

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Esik peab olema nutikalt planeeritud, et kõik vajalik sinna hästi ära mahuks ning riietumine ja jalatsite jalga panemine võimalikult lihtsalt käiks. Kuidas seda teha? Vaatame järele.

Igas esikus peaks kindlasti olema koht jalatsitele, üleriietele, mütsidele-sallidele ja kui peres on lapsi või lemmikloomi, siis ilmselt ka teatud hulgale õuemänguasjadele ning lemmikloomatarvetele. 

Üleriided võiks ühes nutikalt kavandatud esikus silma alt ära olla: seina- või garderoobikapis. See jätab esikust, mis enamasti siiski pigem väikesemõõduline ruum, korrastatud ja avarama mulje. 

1. Kõigele oma koht 

Selles esikus on väga hästi näha, kui läbimõeldud kõik on: oma koht on kottidele, on koht, kus istuda ja jalatseid jalga panna ning pingi all on kohad mütsidele-sallidele. Pingi kõrval on lükandustega kapp, kuhu saab panna üleriided ja jalatsid.

2. Igale pereliikmele oma «jaam»

Siin fotol on hästi näha, kuidas igal pereliikmel on oma nii-öelda jaam, kus on vaid talle kuuluvad esemed. Nii pole kunagi vaja vajalikke asju mööda esikut taga otsida, igaüks teab, kust oma kraami leiab.

3. Nutikad seinakapid

Sellises esikus ruumipuudust ei teki: mõlemad seinad on servast servani kappe täis ja igale asjale leidub oma koht. Kui pereliikmed on aktiivsed inimesed, kel palju hobisid, kulub selline esik marjaks ära: mahutab väga palju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles