Kallihinnaline prantsuse pliitahi on tituleeritud 2018. aasta trendikaimaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kvaliteetsel ahjul on alati oma hind.
Kvaliteetsel ahjul on alati oma hind. Foto: Craig Robinson/PantherMedia / Craig Robinson

Prantsusmaal loodud ahi on sisekujundusmaailma ahhetama pannud. Klassikalistes värvitoonides saadaval ahjud on iga koduperenaise unistus, vahendab realsimple.com.

Sisekujundajad üle kogu maailma nõustuvad, et just see Lacanche tootevalikust pärit pliitahi on midagi, mis võiks igas unistuste kodus olemas olla. Rohkelt silmailu pakkuv ahi jääbki aga mõnede jaoks vaid unistuseks. Kvaliteetsel ja kaunil pliitahjul on ka oma hind. 

15 000 dollarit ehk pea 12 100 eurot maksev ahi paljude eelarvesse arusaadavatel põhjustel ei mahu. Kui aga arvestada, et see investeering on kogu eluks, võib kõrgest hinnast ka mööda vaadata.

Maailmakuulus Prantsuse köök pakub rohkelt maitsenüansse, luksust ja glamuuri. Maalähedase disainiga ahjud sobivad seega ideaalselt väärikasse prantsuse miljöösse.

Pilkupüüdvad pliitahjud on väärt disainielemendiks, luues hubaselt mõnusa keskkonna. Kes meist ei tahaks niivõrd kauni pliidi taga asjatada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles