Fotod: see korter on suurepärane näide absurdselt kõrgetest üürihindadest (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LAAB / CATERS NEWS/Caters News Agency

Üürihinnad on kõrged kõikjal maailmas, eriti aga Hong Kongis, kus kinnisvarahinnad ajab lakke maatükkide kõrge hind. Üks naine üritab seal korraliku raha eest välja üürida neljaruutmeetrist korterit.

Korteriperenaine nimega Milky Wang on oma kodust eraldanud ühe ruumi, mis kuuldavasti oli enne köök, ja ehitanud sinna üürikorteri, kui seda korteriks nimetada võib, vahendab portaal Coconuts.

Ruumi pindala on neli ruutmeetrit ning selles on kolm eset: kraanikauss, tualetipott ja otse selle kõrval tugitool-voodi. Tooli ja poti vahele saab soovi korral tõmmata dušikardina. Korteri eest soovib omanik saada kuus ligi 400 eurot üüri.

Mitmed reporterid on kuuldavasti üritanud naiselt saada kommentaari, kas ta ise peaks sääraseid elamistingimusi normaalseks, kuid küsimused jäävad otsese vastuseta. Wang ütleb vaid, et Hong Kongis, kust paljud on elukoha puudumise tõttu lihtsalt lahkuma sunnitud, on see kindlasti parem kui mitte midagi. 

Üldjoontes on naine oma pakkumisega aga siiski naerualune. Vaata fotosid SIIT! 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles