Enne ja pärast: ilmetust IKEA kummutist sünnib magamistoa kauneim osa

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valge kummut.
Valge kummut. Foto: Ronalds Stikans/PantherMedia / Ronalds Stikans

Sarah soetas oma IKEA kummutid juba aastaid, kui mitte aastakümneid tagasi. Tarva-nimeline kummut kõnetas oma praktilise disainiga ning nõnda kasutaski naine neid hoopis öökapi alternatiivina. 

Tükk aega tagasi soetatud kummutid on Sarah kodus tänaseks päevaks juba mitu uuenduskuuri saanud. Mahukatel kummutitel lõikas naine esmalt nende jalad lühemaks ning asendas puidust kummutinupud kodus olemasolevate nuppudega.

Naine teadis, et ühel päeval tuleb niikuinii pintsel ja värvipott kätte haarata. Kas ja kuidas ta kummutit uuendab, naine nii pikalt veel ette ei teadnud. Uude koju kolides loksus aga kõik iseeneseslikult paika.

Naine teadis nüüd kindlalt, et värvib kummuti tumesinise värvitooniga. Pärast esimest värvikihti lihvis naine kummuti kergelt liivapaberiga üle ning seejärel võõpas selle veel teist korda üle.

Veidi enam mõttetööd ja diskussiooni vajasid aga kummuti liistud. Naine otsustas, et rõhutab kummuti esikülge ning annab selle sahtlitele veidi kontrasti tumepruunide liistude abil. Liistud kinnitas naine naelapüstoliga, ent väidetavalt peaks ka tavaline puiduliim asja ära ajama.

Valminud kätetöö hämmastas naist ennastki. Sarah ei oodanud niivõrd vähese vaevaga niivõrd head tulemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles