Enne ja pärast: pisut ilmetu elutoa sein sai kauaoodatud iluravi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukogu.
Raamatukogu. Foto: Pexels / CC0 Licence

Ühise elamise soetanud Bruno ja ta tüdruksõber teadsid, et esimene renoveerimistöö, mis kodus ette võetakse, saab olema söögitoa seina uuendamine. Noorte sooviks oli luua kodune raamatukogu.

Bruno küsis sõpradelt nõu ning jõudis peagi arusaamale, et päris omade vahenditega nad seda seina uuendatud ei saa, vahendab apartmenttherapy.com. Noored otsustasid kasutada spetsiaalset tarkvara, et luua raamatukogu tarbeks vajaminevate riiulite joonised. Seejärel pöördus noorpaar ühe tuttava puuseppmeistri poole, kes suurema kisa ja kärata oli nõus kohe ka tööle asuma. 

Valminud riiulitesüsteem mõjub kui omaette galeriiseinana, pakkudes palju vaatamisväärsusi aga ka ruumi raamatute hoiustamiseks. Lustlikult kaasahaarav raamatukogu-sein on praktiline ja pilkupüüdev.

Fotograafi ja režissöörina töötav Bruno on harjunud kõike dokumenteerima ja filmilindile jäädvustama. Mõistetavasti jäädvustas mees ka kerkinud riiulisüsteemi, millele saad pilgu peale visata aga juba allolevast videost.

Timelapse Bibliothèque from Bruno Florin on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles