Siseviimistleja õilis žest ulatab hädasolijatele vajaliku abikäe

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseviimistleja õilis heategu.
Siseviimistleja õilis heategu. Foto: Arne Trautmann/PantherMedia / Arne Trautmann

27-aastane William Leggatt on õilsa südamega siseviimistleja, kes ei kohku ühegi raskuse ees. Mehe süda on täpselt nii suur, et tal jagub aega ja jõudu ka oma kogukonna abistamiseks, vahendab apartmenttherapy.com.

Ettevõtlusega alustanud William Leggatt teadis, et soovib panustada kogukonna ellu. Mees soovis oma oskustega olla abiks puudust kannatavatele peredele või leibkondadele, kus puuduvad oskused ja teadmised remonditööde tegemiseks. 

Kord isegi raskustes olnud noormees teab, mis tunne on vaikuses kannatada, julgemata kelleltki abi küsida. Seitse kuud tagasi esimese üleskutse oma Facebooki lehel avaldanud mehega võttis toona ühendust üle saja inimese. «Olles pannud ennast teiste inimeste kingadesse, jõudis minuni arusaamine, kuidas ma tegelikult abiks olla saan,» märkis William. 

Mees ulatas esimesena oma abikäe perele, mille pereema oli vahetult enne Leggati üleskutset vähki haigestunud. Peres kasvav autistist poeg oli aga kasuperesse saadetud, kuna pereisal ei jätkunud jõudu ja jaksu nii abikaasa kui ka poja eest hoolitsemiseks.

William pühendas iga kuu ühe nädalavahetuse pere maja renoveerimisele. Mees tegi seda teenustasuta ning oma südametunnistuse arvelt. Kui ühest kätepaarist enam ei piisanud, kutsus Leggatt vahelduseks paar head sõpra appi.

Pereisa Leon tunnistab tagantjärgi, et Williami sooja südame ja kuldsete käteta ei oleks ta ise renoveerimistöödega hakkama saanud. 

Vähiga võitlust pidava pereema rõõm oli koju naastes igaljuhul suur. Naise võitlus tänasel päeval küll jätkub, end seda uuenduskuuri läbinud koduseinte vahel. Kogu pere on tänu Williami isetule käitumisele taas kokku saanud ning William ootab juba õhinaga uusi inimesi, kellele abiks olla.

«Ma teen valiku instinktide põhjal. Inimesed, keda ma aidanud olen ja aidata kavatsen, ei ole võimelised seda ise tegema,» rääkis Leggatt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles