Fotod: arva ära, mis hoonesse see modernne kodu ehitatud on

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.contemporist.com

Eestis sedasorti kodusid veel ei kohta, kuid välismaal on üsna tavaline, et kodud ehitatakse kohta, kuhu see veel üsna hiljuti mõeldamatu oleks olnud. 

See kaasaegne luksusliku joonega kodu, nimelt, asub Austraalias Melbourne´is 19. sajandi lõpus ehitatud puukirikus, vahendab Contemporist. Sellisesse hoonesse kodu rajamine pole kahtlemata ülesanne algajatele, nii ei ole ka imestada, et kodu omanikeks on arhitektidepaar Dominic ja Marie Bagnato.

Foto: www.contemporist.com

Pealt lihtne ja puukirikule omaselt puidune kodu on seespoolt valdavalt tumedates toonides ja lihtsa joonega, kuid luksuslik. Luksuslikke noote lisavad näiteks kullavärvi kardinad ja muud väiksemad detailid. 

Foto: www.contemporist.com

Planeeringut on mõistagi üsna palju muudetud, sest tüüpiline kirik ei hiilga just ruumiderohkusega. Et saada elamisse rohkem naturaalset valgust, on hoovipoolne sein suures osas klaasist. 

Foto: www.contemporist.com

Maja taga on õdus aed einestamisplatsi ja basseiniga - jällegi midagi sellist, mida ühe kiriku aias kindlasti näha ei looda.

Majal on põhikorrus, katusealune poolkorrus ja kelder, kus on treeningsaal ja veinikelder. 

Rohkem fotosid näeb SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles