Üürnikud katsid esiku põranda üsna äraarvamatul moel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapeet põrandatel?
Tapeet põrandatel? Foto: Pexels / CC0 Licence

Abikaasad Medina ja Vince leidsid uude üürikorterisse kolides eest üsna tüüpilise vaatepildi - korteris oli palju, mida veel ära teha, vahendab apartmenttherapy.com. 

Vaatepilt, mis uuest korterist avanes ei olnud küll kõige hullem, ent ometigi oli vaja üht-teist veel ära teha. Korterisse sisse astudes märkasid noored kohe esimesi puudujääke - aastad ei olnud esikus oleva laminaatpõranda suhtes kuigi helded olnud. Kriimustuste ja kulumisjälgede katmiseks otsustas Medina aga üht võrdlemisi ootamatut meetodit rakendada - katta eesruumi põrand isekleepuva tapeediga. 

Medina sõnul ei olnud see tal esimene kord tapeediga sellisel viisil katsetada. Seekord kujunes aga suureks proovikiviks õhumullide välja saamine. Mis on ka ainus puudujääk, kuna väidetavalt ei tohiks tapeet põrandatelt maha kuluda. Naine on selle eelmise üürikorteri vannitoa põrandatel juba järgi proovinud.

Kuna tegemist on siiski üürikorteriga, kavatseb Medina korterist välja kolides tapeedi põrandatelt igaljuhul eemaldada. Senikaua saab naine lasta aga oma silmal puhata.

 

VINTAGE RUG: you’re gonna laugh at this one. So here I am scrolling through eBay, and I notice a gorgeous Persian rug on eBay! Omg bargain!!! - I don’t even think - I just buy it! Well, it’s just arrived today.... and it’s small... like really small . I mean, I don’t even know if you can see it in this picture... it makes no impact what so ever!! There is a lesson somewhere here . . . In other news though yesterday was #worldhijabday and I shared a little bit about what that means in my stories today ❤️ Hope you all have a great Friday! . . . #kismetcheckoutmyhouse #lesshousemorehome #apartmenttherapy #currenthomeview #sodomino #mydomaine #bohoismyjam #interiorandhome #theverygirlathome #fearlesshome #dslooking #homewithrue #sharemysquare #suyhome #yourdecorstyle #myhomevibe #lovewhereyoudwell #smallspacesquad #seasonofsimplicity #interiordetails #shoesoff #hometohave #bohostyle #designsponge #howyouhome #howwedwell #lookatmeeclecticleigh #entrance

A post shared by Medina Grillo (@grillodesigns) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles