Enne ja pärast: kas kaasaegne remont ajaloolises majas on parim lahendus?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.contemporist.com

Mitte alati ei tee vana maja kaasajastamine sellele teenet. Siin on aga üks väärika ajalooga maja, mis sai endale päris uue sisu. Kuidas tundub, kas enne oli ehk siiski parem?

See Londonis asuv 19. sajandist pärinev maja on vana ja väärikas. Eksterjöörile sobivalt ajaloohõnguline oli ka selle sisu, kuni uued omanikud otsustasid asja pisut värskendada. Vana maja sai julgelt nüüdisaegseid lahendusi, kirjutab Contemporist.

Modernseid lahendusi, pisut kõrgläikega pindu ja tänapäevasemaid mugavusi leidub maja kõikides ruumides. Köögi kõige silmatorkavamaks uuenduseks on julge sinistes toonides seinamaterjal töötasapinna taga. Ka moodsad baaripukid on üsna uuenduslik lahendus. Ka elutuba on lahendatud kaasaegselt helehallides toonides.

Foto: www.contemporist.com

Kõige silmatorkavam uuendus on aga veranda, mis avaneb tagaaeda. Enne oli see ajaloolise ilmega ja pigem romantiline, nüüd aga musta raamiga, silmatorkav ja minimalistlik. 

Foto: www.contemporist.com

Vaata rohkem SIIT. Kuidas tundub, kas enne oli parem? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles