Fotod: nutikalt ehitatud kodu, mis jätab reisimiseks oluliselt suurema vabaduse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: inhabitat.com

Kui kodu on ehitatud nii, et see reisib sinuga kaasa või on õigupoolest vahend,  mille abil reisida, on võimalik maailmas ringi rändamise kulud üsna madalad hoida.

Enamasti tutvustame Kodustiilis selle nurga alt kodusid, mis on ehitatud kaubikutesse. Täna saab üle vaadata aga paatmaja, mille kaks Saksamaalt pärit fotograafi oma kätega valmis ehitasid.

Claudius Schulze ja Maciej Markowicz seilavad oma paatmajadega Hamburgist Pariisi. Majad, millega nad retke ette võtsid, on mehed ise oma kätega ehitanud. 

Foto: inhabitat.com

Kui Schulze maja on eelkõige kodu, siis Markowiczi maja täidab ka fotostuudio ülesannet, mis fotograafidest sõpradele sel teel äärmiselt oluline ja vajalik abimees on.

Mõlemad paatmajad on ehitatud taaskasutatud puidust ja hulgast vanadest akendest. Schulze pisut hubasema maja juurde kuulub terrass ja istekohad katusel, mis lubavad vesist reisi maksimaalselt nautida.

Foto: inhabitat.com

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles