Maakler üritab luksuskorterit müüa väga kahtlase väite abil

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.streeteasy.com

Maakler üritab Manhattanil menukas Tribeca piirkonnas keskmisest kallimalt parseldada maha luksuskorterit, väites, et seal on kunagi elanud Eminem. Tegelikult pole aga selge, kas selliseks väiteks ka mingit alust on.

Maakler Edward Mermelstein kinnisvarabüroost One & One Realty väidab oma koostatud kuulutuses, et korter kuulus Eminemile ajal, mil Tribeca piirkond polnud sugugi veel nii menukas nagu ta praegu on. Sellest tulenevalt olnud ka korter siis märksa tagasihoidlikum, vahendab Fox News.

Tänasel päeval viib korterisse lift, elamine ise on täielikult renoveeritud, kallihinnaliselt ja luksuslikult sisustatud ning pole Mermelsteini hinnangul tõenäoliselt enam midagi sellist, kus Eminem elada tahaks. Kuid kunagi olevat ta just sellessamas korteris elanud küll.

Foto: www.streeteasy.com

Paraku ei suuda Mermelstein kuidagi täpsustada, millal täpsemalt tuntud valgenahaline räppar selles korteris elas. Ka ei näita korteri varasemad andmed, et Eminem kunagi selle koha omanik oleks olnud. Selle peale vastas maakler küll, et räppar vaid elas seal, kuid korter kuulus kellelegi teisele.

Sellegipoolest loodab Mermelstein tänu seotusele Eminemiga korteri teistest samaväärsetest kallimalt müüa.

Rohkem fotosid korterist näeb SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles