Naise piinliku täpsusega organiseeritud külmik teeb paljudele pika puuga ära

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmik.
Külmik. Foto: Anna Omelchenko/PantherMedia / Anna Omelchenko

26-aastane Irina Federico jagas sotsiaalmeedias pilti oma piinliku täpsusega organiseeritud külmkapist, vahendab dailymail.co.uk. Kordaseatud külmikust tasub kindlasti üht-teist eeskujuks võtta.

Austraalias Adelaides elav naine jäi möödunud aastal sotsiaalmeedias silma oma funktsionaalse sahvri poolest. Tänavu lööb Irina Frederico laineid aga oma laitmatult organiseeritud külmkapiga.

Naine hoiab oma toiduaineid plastikanumates, mis on tingimata BPA-vabad. Naine soovitab soetada anumaid, mille saab külmikust sügavkülma ning ka sügavkülmast otse ahju panna. Kuuma- ja külmakindlad anumad on naise sõnul keskmisest suurem väljaminek, mis suuremas plaanis ennast niikuinii ära tasub.

Lisaks säilitab naine kõik oma ürdid ja vürtsid veega täidetud anumates, et need liiga kähku ära ei kuivaks. Plastikanumatele on Irina märkinud toiduainete säilivusaja ning koostisosad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles