Hea teada: külmetushaiguse järel tasub oma meigikotis suurpuhastust teha

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmeetika.
Kosmeetika. Foto: Pexels / CC0 Licence

Külmetuste hooaeg on halastamatu. Selgub, et haiguse põdemise järel on mõistlik lisaks oma majapidamisele teha veidi tõsisemat inventuuri ka oma kosmeetikakotis, vahendab wellandgood.com.

Pisikud võivad hõivata erinevad tooted ja nende pinnad tundideks. Sobiv toatemperatuur ja niiskus aga pikendavad nende eluiga tunduval.

Terviseinspektor Morgan Statti sõnul ei ole siinkohal ruumi vaidlusteks - inimese tervist ja heaolu arvestades on mõttekas kõik kosmeetikatooted peale haiguse läbi põdemist siiski prügikasti visata. On väga suur tõenäosus, et justnimelt haiguse põdemise ajal kasutatud kosmeetikatooted on bakteritest ja haigustekitajatest tulvil.

«Parem karta kui kahetseda,» ütles Statt väljaandele. Huulepulgad on naise sõnul vaenlaseks number üks. Ühes nendega võiksid esmajärjekorras prügikasti lennata ka silmapliiatsid ja ripsmetuššid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles