Varjatud minevikuga maja ostnud paar andis müüja kohtusse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Endale maja ostnud paar on kohtusse andnud müüja, kes nende hinnangul varjas olulist etappi maja minevikust. Paari sõnul poleks nad paremini informeerituna ostuotsust teinud.

Ameeriklased Ernst R. von Schwarz ja Pier Angela Oakenfold alustasid kohtuteed eelmisel nädalal, kui sai lõplikult selgeks, et neile maja müünud inimene ei kavatse tehingust taganeda, kuigi ta ostjate sõnul müüs neile maja sisuliselt varjatud puudustega, vahendab Fox News.

Nimelt pole Schwarz ja Oakenfold sugugi rahul, et neile ei antud teada, et maja, mille nad endale koduks valisid, oli sarja «American Horror Story» esimese hooaja sündmuste peamiseks toimumiskohaks ja võttepaigaks. See fakt häirivat neid aga tugevalt. 

Väide peab tõenäoliselt paika, sest seriaal on maailmas väga menukas. Paar ütleb, et nende krundil ja suisa maja ukse taga on sissekolimisest peale pidevalt kolanud võõraid inimesi - sarja fänne. Nood tahavad oma silmaga kuulsa võttepaiga üle vaadata, aga majaomanikele on see arusaadavalt ebameeldiv.

 

A post shared by JESSICA (@jess.bustillos) on

 

A post shared by laisha hernandez (@laishaaaxo) on

Schwarz ja Oakenfold ütlevad, et tegu on varjatud puudusega, millega kursis olemine oleks pannud neid tehingust loobuma. Müüja Elizabeth Axelrod ei ole nõus aga tehingust loobuma, mistõttu mindigi kohtusse. 

Maja praeguste omanike nõue on, et Axelrod ostab 32 miljonit dollarit maksnud maja tagasi ja maksab neile lisaks kahjutasuks kolm miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles