Kolm materjali, mida ehitajad oma köögis kunagi ei kasutaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Kuigi võiks arvata, et kõik materjalid, mida kaubandus pakub, sobivad ehituseks ja viimistluseks ühtviisi hästi, selgub, et tegelikkuses on mõni neist siiski kehvem kui teine ja mõnd ei kasutaks ehitajad oma kodus üldse kunagi.

Kuigi hea ehitaja teeb sinu kodu täpselt sinu soovi järgi, ütleb ta sulle ka vajadusel, kui materjalid, mida oma kodus kasutada soovid, mitte kuhugi ei kõlba. Siin on kolm sellist lahendust, mida ehitaja ise oma köögis mitte kunagi ei kasutaks, kirjutab House Logic. Ega soovita ka sul kasutada, kui tal süda õige koha peal on.

Plastmasskattega laminaat

Laminaati tervikuna ei tule kindlasti vältida. On korralikku, vastupidavat materjali, mis koduköögis väga teretulnud. Kuid odav laminaat on see, mida tasuks vältida. See kestab vähe, määrdub ja puruneb kergesti. Samuti pole see kuumakindel, mida üks köögis tööpinnana kasutatav laminaat ometi olla võiks.

Odav linoleum

Oleme korduvalt kirjutanud, et linoleumist põrandakatted on taas trendikad. Ja see peab jätkuvalt paika, kuid enne, kui suure hurraaga laminaati ostma tõtata, tasuks süveneda ja valida pigem kallimate seast. Odav linoleum kogub kriime ja mustust oluliselt kergemini ja ka kulub kiiremini.

Trendikad seinakattematerjalid

Trendid, mida paigaldada köögimööbli taha jäävale seinale, vahelduvad väga kiiresti. Alles oli moodne paigaldada sinna suuri fototapeete ja neid klaasiga katta, juba on see lahendus unustatud ja moes valged keraamilised plaadid. Kõige mõistlikum oleks aga valida sinna midagi silmatorkamatut ja ajatut. Trende tasuks kodus üldse järgida kohtades, kus neid on lihtne ja odav vahetada ja uuendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles