Fotod: Harjumaal on müüa Eesti kohta haruldase arhitektuuriga maja (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Harjumaal on müügile tulnud Inglise stiilis maja ühes basseini ja külalistemajaga. Selliseid eramuid Eestist rohkem ei leia.

2009. aastal ehitatud maja on inspiratsiooni saanud inglaste kodudest. Hoone asub suurel, enam kui 2000-ruutmeetrisel privaatsel krundil, mis ühest küljest piirneb riigimetsaga.

Foto: KV.EE

Kahekorruselise peamaja siseviimistlus on kvaliteetne, teisele korrusele viib mõisastiilis trepp. Kasutatud on palju looduslikke materjale, näiteks puitu ja looduskivi. Elutoas ahi, köögis pliit, köögi kõrval sahver.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Otse maja taga asuv bassein on korralikult suur, 4x10 meetrit. Sobib hästi ka korraliku trenni tegemiseks soojemal ajal - basseinil on vastuvoolu süsteem. Basseinipoissi vaja palgata pole, vett puhastab robot.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Maja ja külalistemaja peale kokku on krundil enam kui 200 ruutmeetrit terrasse. Leiab nii hommiku- kui õhtupäikesele avatud istumiskohti. 

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles