Fotod: Eesti disaini viis uut ja põnevat toodet

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Igas kodus võiks olla natuke Eesti disaini. Vaatame üle, millega meie disainerid viimasel ajal lagedale tulnud on ja mida endale koju kindlasti soetada tasuks.

1. PuudEST puudehoidja

Foto: osta.ee

Karastatud kirkast klaasist puudehoidja muudab iga ahiküttega kodu modernsemaks. Puitosad on valmistatud tamme liimpuidust. Mahutab umbes kaks korvitäit puid.

2. Valhalla pajalapp ja pajakinnas

Foto: osta.ee

Loodusmustriga kangast valmistatud kuumakindla sisuga pajalapp ja -kinnas sobivad hästi igasse kodukööki, eriti aga meie vabariigi juubeliaastal. Mõlema esemene tagumine pool on elegantselt must. 

3. Tammepuidust öökapp-riiul

Foto: osta.ee

Öökapp on valmistatud tammest ning töödeldud valge ja pruuni Osmo õliga. Riiulit saab tellida endale sobivas mõõdus. 

4. Triibuvineer diivanile ja serveerimisaluseks

Foto: osta.ee

Ainulaadsest värvikihilisest triibuvineerist valmistatud diivani käetoe kate sobib hästi kasutada ka serveerimisalusena. Valikus viis muusikast inspireeritud värvitooni.

5. Põdrapea kujuline vineerist seinakaunistus

Foto: osta.ee

Vanasti täitsid selliste kaunistuste ülesannet ehtsad jahitrofeed. Tänapäeval saavad jahivastased piirduda kasevineerist valmistatud peaga, mis märksa loomasõbralikum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles