Kuller jättis Amazonist paki tellinud mehele erakordselt õõvastava üllatuse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amazon.
Amazon. Foto: Reuters/ScanPix

30-aastane šoti mees oli kullerilt kahjustada saanud postisaadetise üle esmalt üllatunud. Mehe üllatus asendus peagi tülgastuse ja korraliku meelehärmiga, vahendab thescottishsun.co.uk.

Muljuda saanud postisaadetist avades tõmbas mees esmalt välja tellitud kauba, siis aga leidis šotlane oma käte vahelt uriiniga täidetud pudeli. 

«Ma sain kohe aru, millega tegu, ent mulle ei mahtunud see pähe. Mul hakkas paha ning loomulikult viisin leitud pudeli otseteed prügikasti. Ma ei suutnud oma käte pesemist lõpetada,» ütles anonüümseks jääda soovinud mees väljaandele.

Mees esitas Amazonile kaebuse ning sai ka ülla kompensatsiooni osaliseks, ent valuraha saamine ei olnud talle kunagi omaette eesmärgiks olnud. Šotlane soovis vaid, et Amazon parandaks oma kullerite töökvaliteeti, et viimastel oleks pikkade sõitude käigus piisavalt aega tualetis käimiseks.

Amazon lubas igaljuhul asja uurida ning vajaduse korral täiendavad meetmed kasutusele võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles