Fotod: neljatoalises korteris Nõmmel on malbust ja ajalugu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

1925. aastal ehitatud Nõmme kortermajas kohtuvad ajalugu ja tänapäev. Majas otsib uusi omanikke üks kolmel tasapinnal asetsev valgusküllane korter.

Korterelamus Nõmme mändide all on kokku lõimitud kaks ajastut. Ühelt poolt on säilitatud maja ajalugu ja selle väärtused, teisalt aga pakutud mugavust ja tänapäevaseid lahendusi. Kortermaja asukohaks on vaikne kõrvaltänav, seega on vaikus ja rahu tagatud.

Foto: KV.EE

Heas seisukorras korter on omapäraste lahendustega, avar ja valgusküllane. Kolmel tasapinnal asetsev eluruum on valminud disainer Riina Hallik käte all. Esimesel korrusel on avar esik garderoobiga, elutuba avatud köögiga, vannituba ja tualett.

Foto: KV.EE

Läbi kolme korruse kulgev korter on valgusküllane ja hubane. Pastelselt mahedad värvitoonid muudavad kogu interjööri unelevalt malbeks.

Foto: KV.EE

Teisel korrusel on kaks magamistuba ning 12,7-ruutmeetrine terrass, kuhu pääseb nii ühest magamistoast kui ka otse trepihallist. Kolmandal korrusel on lisaks veel üks magamistuba ja garderoob.

Foto: KV.EE

Majas on õliküte ning korterit köetakse oma maja katlamajast. Paigaldatud on ka sundventilatsioon. Hoovis on aiamaja, kus saab mõnusalt aega veeta. Lisaks on ka panipaigad rataste, sporditarvete, aiatarvete ja muu jaoks.

Uuri elust Nõmme mändide all veidi lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles