Fotod: tõenäoliselt üks napima sisustusega kodusid maailmas

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: dezeen.com

Kanadas Montrealis asub arhitektidepaari kodu, mis on minimalistliku sisearhitektuuri musternäidis: siin on tõesti nii vähe asju, kui vähegi võimalik. Olemas on vaid kõige hädavajalikumad esemed.

Kahekorruselise kuubikujulise maja eksterjöör on minimalistlik, kuid harva iseloomustab see sajaprotsendiliselt seda, milline on elu nelja seina vahel. Selle maja puhul saab aga välisilmest interjööris toimuva kohta väga täpse ettekujutuse, vahendab Dezeen.

Foto: dezeen.com

Sisekujunduses kohtab väga palju valget, erandiks on vaid üksikud meresinised mööbliesemed, näiteks suur osa köögimööblist, ja pisut musta ning puiduvärvi. Need on hoolikalt valitud ja kavandatud, andmaks sisekujundusele vajalikku aktsenti. Maja vannituba on üleni must.

Foto: dezeen.com
Foto: dezeen.com

Asju selles kodus nähtavatel pindadel sisuliselt ei olegi. Ainsaks märgiks isiklike esemete olemasolust selles kodus on raamatud ühel riiulil ja plaadimängija teisel. Ka pesuruumis ei kohta nähtaval kohal ühtegi pesuvahendit või muud isiklikku.

Foto: dezeen.com

Minimalism on maailma sisekujunduses järjest menukamaks muutuv trend, kuid vähesed suudavad selle viia säärasele tasemele, mida siinses elamises näha saab.

Vaata rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles