Vastavatud Disney sisustuspood paneb Miki-Hiire fännide silmad särama

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miki ja Minni-Hiir.
Miki ja Minni-Hiir. Foto: SCANPIX

Californias asuv Disneyland üllatas möödunud nädalal oma külastajaid sisustuspoe avamisega. Avatud kaupluses saavad ostukorvi täita nii suured kui väikesed Disney fännid.

Tulihingelised Disney fännid on seda hetke ilmselt aastaid, kui mitte aastakümneid oodanud. Uudis Disney sisustuspoe avamisest tõi teiselpool ookeani naeratuse suule nii suurtel kui väikestel, vahendab housebeautiful.com.

Vastavatud pood peaks tooma rõõmu mitte ainult Disney fännidele, aga ka paadunud sisustushuvilistele. Kauplusest võib leida tõepoolest kõike - alustades kohvitassidest ning lõpetades dekoratiivpatjadega. 

Disney on hoolitsenud ka inimese neljajalgsete sõprade eest, pakkudes lausa eraldi kollektsiooni kassidele-koertele.

 

Checking out the. New #disneyhome store that opened at #downtowndisney

A post shared by DisneyNews55 (@disneynews55) on

Disney on ühtlasi lubanud oma tootevalikut ka iga hooaeg uuendada, andes sisustushuvilistele sellega veelgi enam põhjust rõõmustamiseks.

Neil, kellel California Disneylandi lähiajal asja pole, ei tasu siiski muretseda. Suur osa avatud poe tootevalikust on ka Disney e-poes täiesti saadaval. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles