Enne ja pärast: imelikust kirstust vabanemine ehk uus kodukontor

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus kontorinurk.
Uus kontorinurk. Foto: Anna Lutter

Blogija Anna Lutteri omaloodud kontorinurk elutoa seina ääres on varem korduvalt kiita saanud, kuid ühel hetkel tundis Anna ise, et on sellest väsinud. Vaja oli leida uus lahendus.

Anna eelmine kontorinurk oli põnev peidukas: kui see parasjagu kasutuses ei olnud, moodustas kokkulükatav lauakonstruktsioon kauni pealisplaadiga omapärase kirstu elutoa seina ääres, mis külalistes palju küsimusi tekitas. Seetõttu tundis Anna, et kuigi ta ei tahaks väga dokumendimappidega oma elutoas tõtt vahtida, on aeg leida uus lahendus.

Vana kontorinurk: kahtlane kirst.
Vana kontorinurk: kahtlane kirst. Foto: Anna Lutter

Selge oli, et järgmine kodukontor enam kusagile peitu ei poe ja selleks tuleb leida ruumi elutoa seina ääres. Korra kaalus Anna ka kontori magamistuppa kolimist, aga laitis selle mõtte ruttu maja. Ja õigem ongi - magamistubadesse kontorinurki rajada ei soovita, see ruum peaks täitma vaid puhkamise eesmärki.

Uus kontorinurk.
Uus kontorinurk. Foto: Anna Lutter

Palju uue nurga sisustusest on pärit IKEAst, kuid palju tegi ära ka Anna elukaaslane Algo. Nii näiteks on tema valmistatud lükandustega kapid riiulis. 
Uue kontorinurga sünd tähendas muidugi ümberkorraldusi elutoas. Et näha, mis seal täpselt sündis, tasub jälgida Anna blogi või tema Instagrami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles