Fotod: Tallinna südalinna valmivad suveks põnevad võimalusterohked korterid

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Tallinna südalinna Narva maanteele valmib eelolevaks suveks ligi sada põneva lahendusega võimalusterohket korterit.

Eesootavaks suveks valmivad Tallinna südames aadressil Narva maantee 40 81 korterit: loftid maja ajaloolises osas ning julge disainiga elamispinnad maja uues osas. Korterite suurused jäävad 12 ja 44 ruutmeetri vahele.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Arvestades asukohta (südalinnast ja sadamast jalutuskäigu kaugusel ning Tallinna ülikoolist üle tee) sobivad need pisikesed korterid suurepäraselt üürikinnisvaraks. Samas aga on tegemist suurepärase elupaigaga inimestele, kes ei vaja suurt hulka ruutmeetreid.

Narva maantee 40 maja on ehitatud 20. sajandi alguses. Aastate jooksul on esialgne hiilgus kõvasti räsida saanud, kuid arendaja sõnul on plaanis tsaariaegne hiilgus täielikult taastada. 

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Korda tehakse algupärased arhitektuurielemendid. Elegantne fuajee restaureeritakse ja luuakse kõrgete lagedega stiilsed loftid ning hoovipoolsed terrassidega väikekorterid.

Maja ühiskasutusse rajatakse jõusaal, sisemine jalgrattaparkla ning pesumasinaruum.

Foto: KV.EE

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles