Väärt abimees köögis suudab parandada triikimistulemusi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Köögisahtli põhjast leiad ühe nutika abimehe, mille abil riided kiiremini triigitud saada.

Suure majapidamise ja leibkonna korral on triikimine ilmselt üks tüütumaid töid, mida ette võtta. Väljaanne goodhousekeeping.co.uk pakub väärt nipi tegusatele koduperenaistele, mille abil triikimine edaspidi oluliselt kiiremaks ja hõlpsamaks muuta.

Abimees triikimiseks on paljudel köögisahtli põhjas ilmselt juba olemas - selleks on toidu säilitamiseks ja pakendamiseks mõeldud alumiiniumfoolium. Good Housekeeping Instituudi üks eestvedajatest Verity Mann soovitab paigaldada kiht fooliumit oma triikimislaua katte alla. Foolium juhib suurepäraselt soojust ning jagab selle ühtlaselt laiali, mistõttu toimib kiht fooliumit triikimiskatte all justkui teise triikrauana.

«Kindlasti jälgida, et fooliumi läikivam pool peale jääks, niiviisii peegeldab foolium soojust paremini tagasi,» selgitas Mann.

Foolium on lausa nii hea abimees, et edaspidi piisab vaid sellest, kui riideese ühelt poolt ära triikida - soojust peegeldav foolium teeb teisel pool ise oma töö. Tasub proovimist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles