Galerii: Bruce Willise uues kodus miljonivaadetest puudust ei tule

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Visa hingega Bruce Willis ei viivitanud hetkegi uue kodu ostuga. Näitleja uus kodu on kaks korda väiksem ja odavam kui eelmine, vahendab realtor.com

Visa hingega Bruce Willis kolis vaid kiviviske kaugusele oma eelmisest elukohast. New Yorgis Upper West Side'is resideeriv näitleja on praeguseks juba üle 30 aasta Suure Õunana tuntud linnas veetnud. 

62-aastane Willis ja elukaaslane Emma Heming müüsid oma eelmise eluruumi 17,7 miljoni dollari ehk pea 14,4 miljoni euro eest. Uut kodu valides otsustas paar aga rihma veidi koomale tõmmata ning soetada korter, mis on eelmisest mitte ainult kaks korda väiksem aga ka kaks korda soodsam.

278-ruutmeetrise korteri eest pidi filmitäht seekord võrdlemisi tagasihoidlikud 7,9 miljonit dollarit ehk üle 6,4 miljoni euro välja käima. Kuigi Willise silmis sai kõige otsustavamaks korteri köögilahendus, ei saa kuidagi eemale vaadata nendest suursugustest vaadetest, mis filmitähe akendest avanevad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles