Gordon Ramsay tegi oma maja maatasa, et uus asemele ehitada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gordon Ramsay
Gordon Ramsay Foto: www.flickr.com

51-aastane tippkokk on ehitamas uut maja oma perele, vahendab thescottishsun.co.uk. Enne ehitustööde algust lasi mees aga oma 4,9 miljonit eurot nõudnud kinnistule kriipsu peale tõmmata.

Olenemata naabrite nurinast, on tippkokk saanud rohelise tule uue eramu rajamiseks. 2016. aastal ehitusloa saanud Ramsay soovis aga täiesti nullist alustada ning uuele kodule ruumi teha. Selleks otsustas tippkokk endise maja maha võtta.

Aastad on möödunud ning Ramsay Cornwallis asuval kinnistul on ehitustöödega viimaks algust tehtud. Tõsi, tühjaks tehtud maa-alal tehakse alles ettevalmistustöid, vundamendi valamiseni ei ole veel jõutud.

Ramsay ja abikaasa Tara uue kodu planeering näeb ette nelja magamistuba, kahte kööki, suurt basseini, tenniseväljakut ning suurejoonelist veinikeldrit. Paar on saanud ühtlasi loa ka kolme magamistoaga paatmaja ehitamiseks.

Ramsayde pere ootab juba õhinal uue kodu valmimist. Ettevõtlikel perepeadel on kindel plaan kohalikega lähemalt tutvust teha ning kogukonna elust aktiivselt osa võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles