Nutikas harjumus, mis laseb päeva oluliselt asjalikumalt kasutada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Selleks, et ühe päeva jooksul oluliselt rohkem tehtud saaks, tuleb oma päeva lülitada üks nutikas harjumus, mis jätab palju rohkem vaba aega kõige tarvilikuga tegelemiseks.

Nimelt: ära ava oma sotsiaalmeediakontosid enne õhtut. Keegi ei keela sul sõpradega sealtkaudu suhelda ja lõbusalt aega veeta, aga tee seda siis, kui kõik vajalikud päevatoimetused on tehtud, kirjutab Popsugar.

Teadagi, sotsiaalmeediast eemal olles on kogu aeg tunne, et elu läheb mööda, kuid tegelikkus on vastupidine: elu läheb mööda ajal, mil sina Facebookis arvamust avaldad ja Instagrami fotosid klõpsid ning storysid salvestad.

Inimesed, kes on produktiivsed, kasutavad selle aja ära selleks, et teha asju, mis päriselt tegelemist vajavad: teevad tööd, koristavad, valmistavad süüa, tegelevad lastega, pühendavad aega elukaaslasele. 

Perenõustajad soovitavad oma kontod üle vaadata korra päevas ja kindlasti õhtupoolsel ajal ning panna endale ranged ajalised piirangud, kui palju seal aega veedetakse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles